OTAZNIKY hotnews

PRÁVĚ VYSÍLÁME – SLEDUJTE ŽIVĚ TELEVIZNÍ STANICI i-Vysočina.cz – INFORMUJEME O VŠEM  

PRÁVĚ VYSÍLÁME – SLEDUJTE ŽIVĚ TELEVIZNÍ STANICI i-Vysočina.cz – INFORMUJEME O VŠEM  

ikona vybuch pavlov 03 12012013Čtyři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů zasahovaly v sobotu ráno u výbuchu v domě v Pavlově na Žďársku. Prvotní informace hovořily o výbuchu plynu v domě. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že nejpravděpodobněji za výbuch mohou akumulační nádoby na ohřev vody.

Informace o události byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena v 07:20 hod. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Žďár nad Sázavou společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Pavlova, Radostína nad Oslavou a Bohdalova.

REKLAMA

vybuch pavlov 01 12012013

 

Výbuch rozsáhle poškodil celý objekt, který majiteli sloužil především k rekreačním účelům. Při výbuchu došlo ke zřícení přibližně poloviny domu. Od začátku hasiči pracovali i s možností, že v době výbuchu mohl být někdo uvnitř objektu. Provedeným průzkumem byla přítomnost osob pod sutinami domu vyloučena. Zásah se tak obešel bez zranění osob.

vybuch pavlov 02 12012013

Při výbuchu nedošlo k požáru. Jednotky místo zajistily a před desátou hodinou dopoledne předaly zástupci majitele. O dalším osudu domu rozhodne statik.

vybuch pavlov 03 12012013

 


Informace pro gurmány a milovníky jídla na Vysočině - Vysočinachutná

 

Úspory energie sledujte na EnergyTV

Facebook i-Vysočina.cz

REKLAMA